бета-версия
Ronin: Первая Украинская философско-политическая социальная сеть

Резюме: Кудрань Юрій Миколайович

Кудрань Юрій Миколайович

Киев Украина

+380675045701, 5759568

[email protected]

Цель

опыт с перспективой карьерного роста

Образование

НУПТ

Киев

2004 - настоящее времявысшее, инжинер технолог (жири)

Опыт работы

- Менеджер по продажам
Резюме Кудрань Юрій Миколайович Адреса : 02038, м. Київ, вул. Алма-Атинська, буд. 4а, кв. 40 Телефон : +380675045701, 5759568 Дата народження : 24.10.1980 р. Сімейне становище : одружений, дітей немає. Досвід роботи :4 міс. у сфері продажу та 4,5 роки у сфері громадського харчування. 06.2005-08.2005 Посада: Менеджер з продажу, «Трейд Сервіс» адреса знаходження : м. Київ, вул. Кіквідзе , 42 Основні обов’язки: - моніторинг ринку - пошук клієнтів - проведення переговорів - участь у пошуку нових направлень Результати діяльності : здобуття досвіду 10.2003 – 06.2005 : Посада : старший кухар ресторану „ da Vinci Fish Club ”, адреса знаходження : м. Київ, вул. Володимирська , 12. Основні обов’язки : - контроль якості готової продукції з її видачею ; - замовлення товару та прийом на кухню; - контроль якості товару, який надходить на кухню; - підготовка продуктів та приладів, які супроводжують видачу страв; - координація і організація роботи кухарів; - організація і супровід банкетів, фуршетів ( по кухні ); - підготовка святкових столів; - декорації святкових столів; - складання переобліку товару . Результати діяльності : визнаний одним із кращих кухарів ресторану, призначений старшим на зміні. Мотив звільнення :здобуття ВО, бажання змін. 09.2001 – 10.2003 Посада : кухар ресторану - піцерії „ da Vinci ”, адреса знаходження : м. Київ, Європейська площа. Основні обов’язки : - приготування перших, других страв, пасти, гриль, страв з морепродуктів; - складання замовлень та отримання товарів; - контроль якості та кількості товару, прийнятого на кухню; - підготовка святкових столів. Результати діяльності : визнаний одним із кращих кухарів ресторану - піцерії „ da Vinci ”, призначений старшим процесу приготування пасти і гарячих страв. Мотив звільнення : закриття ресторану через реконструкцію Європейської площі. 05.2001 – 09.2001 Посада : кухар літнього прогулянкового корабля-ресторану „ Чайка ” від ресторану „ Хуторець ”, адреса знаходження : м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька , Спаський причал, 1. Основні обов’язки : - приготування других страв; - приймання товару ; - контроль якості отриманих товарів та готових страв; - підготовка святкових столів. Результати діяльності : вдосконалення професіоналізму, набуття досвіду з професійним обладнанням та інвентарем. Мотив звільнення : закінчився сезон навігації, оскільки корабель-ресторан здійснює прогулянки по р. Дніпро. 02.2001 – 05.2001 Посада : завідуючий виробництвом кафе-бару „ Вітрила ”, адреса знаходження : м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька. Основні обов’язки : - участь у приготуванні повного асортименту страв; - складання переобліку; - контроль якості товару, який надходить на кухню та готових страв; Результати діяльності : набуття досвіду. Мотив звільнення : недостатня зарплатня, невеликий асортимент готових страв, малий зал. 10.2000 – 12.2000 Посада : завідуючий виробництвом диско-бару „ Альонка ” . Основні обов’язки : - участь у приготуванні повного асортименту страв; - складання переобліку; - контроль якості товару, який надходить на кухню та готових страв. Результати діяльності : набуття досвіду. Мотив звільнення : недостатня зарплатня, малий асортимент готових страв через специфіку закладу. 06.2000 – 10.2000 Посада : менеджер з реклами РА „ Краяни Медіа Центр ”. Результати діяльності : набуття досвіду. Основні обов’язки : - пошук клієнтів та укладання з ними договорів на розміщення реклами; - огляд та аналіз рекламного ринку України. Результати діяльності : набуття менеджерського досвіду. Мотив звільнення : закриття РА „ Краяни Медіа Центр ”. Освіта : 18.02.2004 – 30.12.2004 „ Національний університет харчових технологій ”, повна вища освіта за спеціальністю „ Технологія жирів і жирозамінників ” та здобув кваліфікацію спеціаліста з технології жирів і здобув кваліфікацію спеціаліста з технології жирів і жирозамінників. 01.09.1999 – 18.02.2004 „ Національний університет харчових технологій ”, базова вища освіта за напрямком підготовки „ Харчова технологія та інженерія ” і здобув кваліфікацію бакалавра з технології жирів і жирозамінників. 01.09.1995 – 19.06.1998 „ Вінницьке професійно-технічне училище № 19 ” з отриманням середньої освіти, присвоєно кваліфікацію „ Кухар четвертого розряду ” 01.09.1987 – 19.06.1995 „ Середня загальноосвітня школа № 34 І-ІІІ ступенів ” м. Вінниці. Додаткова інформація : - користування ПК на рівні впевненого користувача (Word, excel, outlook, internet, 1С, сканер, принтер, програмні перекладачі ……); - розробляв логотипи для компанії; - ПК в особистому користуванні (фотопринтер, сканер); - розуміння обладнання, та процесів які протікають на виробництві; - відповідальний , не конфліктний ; - маю організаційні здібності; - легко знаходжу спільну мову, маю почуття гумору; - Схильний до навчання, самовдосконалення.

Навыки

користування ПК на рівні впевненого користувача (Word, excel, outlook, internet, 1С, сканер, принтер, програмні перекладачі ……);
розробляв логотипи для компанії;
ПК в особистому користуванні (фотопринтер, сканер);
розуміння обладнання, та процесів які протікають на виробництві;
відповідальний , не конфліктний ;
маю організаційні здібності;
легко знаходжу спільну мову, маю почуття гумору;
Схильний до навчання, самовдосконалення.

Разместить резюме

Найди работу, разместив резюме на NewJob (newjob.com.ua)!

Ежедневно на сайте поиска работы и персонала NewJob ищут работу и сотрудников несколько десятков тысяч посетителей. Соискателям сайт NewJob (newjob.com.ua) позволяет найти работу в Киеве, регионах и за рубежом.

Теперь нет смысла постоянно просматривать сайты с повторяющимися вакансиями - пусть работа сама найдёт вас! Уникальная концепция NewJob позволит легко создать первое резюме и дополнять его со временем.



Партнёры:







© ООО «Футурик», 2001–2024