Резюме: Кудрань Юрій Миколайович
Кудрань Юрій Миколайович
Киев Украина
+380675045701, 5759568
[email protected]
Цель
опыт с перспективой карьерного роста
Образование
НУПТ | Киев |
2004 - настоящее время | высшее, инжинер технолог
(жири) | |
Опыт работы
| |
- | Менеджер по продажам Резюме
Кудрань Юрій Миколайович
Адреса : 02038, м. Київ, вул. Алма-Атинська, буд. 4а, кв. 40
Телефон : +380675045701, 5759568
Дата народження : 24.10.1980 р.
Сімейне становище : одружений, дітей немає.
Досвід роботи :4 міс. у сфері продажу та 4,5 роки у сфері громадського харчування.
06.2005-08.2005
Посада: Менеджер з продажу, «Трейд Сервіс» адреса знаходження : м. Київ, вул. Кіквідзе , 42
Основні обов’язки:
- моніторинг ринку
- пошук клієнтів
- проведення переговорів
- участь у пошуку нових направлень
Результати діяльності : здобуття досвіду
10.2003 – 06.2005 :
Посада : старший кухар ресторану „ da Vinci Fish Club ”, адреса знаходження : м. Київ, вул. Володимирська , 12.
Основні обов’язки :
- контроль якості готової продукції з її видачею ;
- замовлення товару та прийом на кухню;
- контроль якості товару, який надходить на кухню;
- підготовка продуктів та приладів, які супроводжують видачу страв;
- координація і організація роботи кухарів;
- організація і супровід банкетів, фуршетів ( по кухні );
- підготовка святкових столів;
- декорації святкових столів;
- складання переобліку товару .
Результати діяльності : визнаний одним із кращих кухарів ресторану, призначений старшим на зміні.
Мотив звільнення :здобуття ВО, бажання змін.
09.2001 – 10.2003
Посада : кухар ресторану - піцерії „ da Vinci ”, адреса знаходження : м. Київ, Європейська площа.
Основні обов’язки :
- приготування перших, других страв, пасти, гриль, страв з морепродуктів;
- складання замовлень та отримання товарів;
- контроль якості та кількості товару, прийнятого на кухню;
- підготовка святкових столів.
Результати діяльності : визнаний одним із кращих кухарів ресторану - піцерії „ da Vinci ”, призначений старшим процесу приготування пасти і гарячих страв.
Мотив звільнення : закриття ресторану через реконструкцію Європейської площі.
05.2001 – 09.2001
Посада : кухар літнього прогулянкового корабля-ресторану „ Чайка ” від ресторану „ Хуторець ”, адреса знаходження : м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька , Спаський причал, 1.
Основні обов’язки :
- приготування других страв;
- приймання товару ;
- контроль якості отриманих товарів та готових страв;
- підготовка святкових столів.
Результати діяльності : вдосконалення професіоналізму, набуття досвіду з професійним обладнанням та інвентарем.
Мотив звільнення : закінчився сезон навігації, оскільки корабель-ресторан здійснює прогулянки по р. Дніпро.
02.2001 – 05.2001
Посада : завідуючий виробництвом кафе-бару „ Вітрила ”, адреса знаходження : м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька.
Основні обов’язки :
- участь у приготуванні повного асортименту страв;
- складання переобліку;
- контроль якості товару, який надходить на кухню та готових страв;
Результати діяльності : набуття досвіду.
Мотив звільнення : недостатня зарплатня, невеликий асортимент готових страв, малий зал.
10.2000 – 12.2000
Посада : завідуючий виробництвом диско-бару „ Альонка ” .
Основні обов’язки :
- участь у приготуванні повного асортименту страв;
- складання переобліку;
- контроль якості товару, який надходить на кухню та готових страв.
Результати діяльності : набуття досвіду.
Мотив звільнення : недостатня зарплатня, малий асортимент готових страв через специфіку закладу.
06.2000 – 10.2000
Посада : менеджер з реклами РА „ Краяни Медіа Центр ”.
Результати діяльності : набуття досвіду.
Основні обов’язки :
- пошук клієнтів та укладання з ними договорів на розміщення реклами;
- огляд та аналіз рекламного ринку України.
Результати діяльності : набуття менеджерського досвіду.
Мотив звільнення : закриття РА „ Краяни Медіа Центр ”.
Освіта :
18.02.2004 – 30.12.2004 „ Національний університет харчових технологій ”, повна вища освіта за спеціальністю „ Технологія жирів і жирозамінників ” та здобув кваліфікацію спеціаліста з технології жирів і здобув кваліфікацію спеціаліста з технології жирів і жирозамінників.
01.09.1999 – 18.02.2004 „ Національний університет харчових технологій ”, базова вища освіта за напрямком підготовки „ Харчова технологія та інженерія ” і здобув кваліфікацію бакалавра з технології жирів і жирозамінників.
01.09.1995 – 19.06.1998 „ Вінницьке професійно-технічне училище № 19 ” з отриманням середньої освіти, присвоєно кваліфікацію „ Кухар четвертого розряду ”
01.09.1987 – 19.06.1995 „ Середня загальноосвітня школа № 34 І-ІІІ ступенів ” м. Вінниці.
Додаткова інформація :
- користування ПК на рівні впевненого користувача (Word, excel, outlook, internet, 1С, сканер, принтер, програмні перекладачі ……);
- розробляв логотипи для компанії;
- ПК в особистому користуванні (фотопринтер, сканер);
- розуміння обладнання, та процесів які протікають на виробництві;
- відповідальний , не конфліктний ;
- маю організаційні здібності;
- легко знаходжу спільну мову, маю почуття гумору;
- Схильний до навчання, самовдосконалення. | |
Навыки
• користування ПК на рівні впевненого користувача (Word, excel, outlook, internet, 1С, сканер, принтер, програмні перекладачі ……);
• розробляв логотипи для компанії;
• ПК в особистому користуванні (фотопринтер, сканер);
• розуміння обладнання, та процесів які протікають на виробництві;
• відповідальний , не конфліктний ;
• маю організаційні здібності;
• легко знаходжу спільну мову, маю почуття гумору;
• Схильний до навчання, самовдосконалення.
|
Разместить резюме
Найди работу, разместив резюме на NewJob (newjob.com.ua)!
Ежедневно на сайте поиска работы и персонала NewJob ищут работу и сотрудников несколько десятков тысяч посетителей. Соискателям сайт NewJob (newjob.com.ua) позволяет найти работу в Киеве, регионах и за рубежом.
Теперь нет смысла постоянно просматривать сайты с повторяющимися вакансиями - пусть работа сама найдёт вас! Уникальная концепция NewJob позволит легко создать первое резюме и дополнять его со временем.
|